Kaputaş Plajı

Tatil Villacın Öneriyor...

Kaş-Kalkan Villa tatiline gelmiş iseniz tatilvillacin.com adresinin bloglarını görmeniz gerek ve Kaş-Kalkan yolunun ortasında yer alan Kaputaş plajı ile alakalı bilmeniz gerekenler.

Kaş-Kalkan yolunda ilerliyorsanız turkuaz rengi denizi ile yanından geçtiğiniz Kaputaş Plajı, kontağınızı aniden kapatmaya sebep olacak. Güzelliğini biraz olsun izlemek için mola vermek isteyeceksiniz. Ona yukarıdan bakmak bile oldukca keyifli. Büyük ihtimalle hemen telefona sarılıp bir fotoğraf çekeceksiniz. Sonra arkadaşınıza/eşinize/sevgilinize dönüp, "bir dahakine Kaputaş Plajı'na yüzmeye gelelim" diyeceksiniz.
Burası sadece güzelliği ile değil Kaş belediyesinin elde etmiş olduğu hizmetler ile de ziyaretçilerinden yüksek puan alıyor. Sezon sonu oldukca kalabalık olabiliyor lakin bir kere gelip görmek, suyuna girmek lazım. Mesela sabahın erken saatlerinde denizin sakinliğinin tadına varabilir, oradan da erkenden kaçabilirsiniz.


Gelin, Kaputaş Plajı hakkındaki daha fazla bilgiye bakalım.Kaputaş Plajı, görüne âşık olacağınız bir plaj. Antalya Kaş’a 20 km, Kalkan’a 7 km uzaklıkta olan Kaputaş Plajı, Kanyon Ağzı olarak bilinen bölgede yer alır. Dar ve derin olan kanyondan akan buz şeklinde sular siz kıymetli misafirlerimizi yaz aylarında ferahlamasına yardımcı olacak. Yukarı kısımdan baktığınızda Kaputaş Plajının turkuaz rengini göreceksiniz. Çakıl taşları ile turkuaz denizin uyumu sizleri adeta büyüleyecek. Bu enfes manzaranın tadını çıkarmalısınız. Eğer bu denizin güzelliğine bakabilmek istiyorsanız Kaputaş Plajının merdivenleri inmek zorundasınız. 187 basamaklı bu merdiveni indiğinize değecek. Sonunda ulaştığınız manzara sizi kendine hayran bırakacak. Yaz aylarında günde ortalama 6 bin kişinin ziyaret ettiği Kaputaş Plajı, inişi ne kadar zahmetli olsa da görmeye değer bir manzara sunuyor. Aracınızı park ederken birçok vatandaşın geldiğini göreceksiniz.
 Kaputaş Plajı yol seviyesinden aşağıdadır. Kumsala varabilmek için o meşhur merdivenleri inmeniz gerekiyor.Çoğu insan bu merdivenleri inmeye üşendiği için yol kenarından plajın fotoğrafını çekmekle yetiniyor. Ama bizden size teklif mutlaka 187 merdiveni inmeye değecek. Kaputaş Plajı, hafta sonları, bayramlarda ve tatillerde oldukça kalabalık. Bu yüzden araba park ederken bile yer bulamamınız muhtemel bir durum. Özellikle dinlenme dönemlerinde saat 11’den hemen sonra plajda yer bulmanız oldukça zor.
Erken saatlerde giderek yer tutmanızı öneririz. Dar bir yolu olduğu için araçlar kötü biçimde park edilmiş durumda bu yüzden olası olmasıyla birlikte plaja inerken dikkatli yürümeniz gerekiyor. Eğer bol miktarda fotoğraf çekmek istiyorsanız, Kaputaş plajına erken saatlerde gitmenizi öneririz. Plaj hemen hemen dolmadan rahatça fotoğraf çekilebilirsiniz. Kaş yönünden geliyor iseniz kayalıkların olduğu bölgede güzel fotoğraflar çekebilirsiniz.‘’Halk Plajı‘’ olduğundan dolayı herhangi bir ücret ödemeden giriş yapabilmektedir. 2014 yılında Kaş belediyesi tarafından kurulan tesislerden şezlong yada şemsiye kirayabileceğiniz gibi kendi şemsiyenizi yanınıza alarak da giriş yapabilirsiniz.Tesis arasında duş ve wc şeklinde temel ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz alanlar bulunmaktadır.Yiyecek ve içecek ihtiyacınız olan şeyleri karşılyabileceğiniz bir büfenin bulunduğunu da hatırlatalım.
Kaş ve Kalkan arasında bulunan plaja özel araçla gelmek isteyenlere; Kaş merkezden 20 dakika, kalkan merkezden 10 dakika, Fethiye'den 1 saat, Antalya merkezden ise 3 saatlik bir geziden hemen sonra buraya ulaşabileceklerini söyleyebiliriz.Tabi Likya’da tüm bu ihtişamı hakkını vererek gezmek için Kaş tatilvillacin.com adresindeki seçeneklerine bir göz atmakta fayda var. Hatta yakın olması sebebiyle en ekonomik villa da bir seçenek olabilir. Bu yüzden yola çıkmadan önce tatilvillacin.com ziyaret edip kıyaslamalı fiyatlar arasında en ekonomik villayı bulmanızı öneririm. Akdeniz bölgesinde yeni ve farklı rotalar hakkındaki bilgi almak dilerseniz gezi bloglarımıza bakabilirsiniz.

Keşfetmeniz dileğiyle…

Tatil Villacın

 

  • PAYLAŞ
WhatsApp Destek!
WHATSAPP
ARA
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Konaklama Süresi :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış